Over ons:
Maak kennis met AbSign

Introductie

Bij AbSign bieden wij een complete oplossing voor digitale handtekeningen en online identificatie van klanten, partners en stakeholders. Onze oplossing levert grote voordelen op het gebied van digitale veiligheid, kostenbesparing, efficiëntie en duurzaamheid. Het is belangrijk voor bedrijven en organisaties om te voldoen aan de wet- en regelgeving van de digitale agenda van de EU. Onze toepassingen bieden voordelen voor organisaties in elke sector. AbSign is gecertificeerd tot het hoogste niveau in zowel Nederland als binnen de EU en heeft ruime internationale ervaring. Wij zijn flexibel en kunnen groeien naargelang uw behoeften. Overweegt u AbSign als uw toekomstige partner? Neem dan nu contact met ons op.

Waarom kiezen voor AbSign?

Bij AbSign hebben wij meer dan 10 jaar ervaring, zowel binnen als buiten Europa. In deze tijd hebben meer dan 5 miljoen mensen gebruik gemaakt van onze diensten. Wij hebben meer dan 30 miljoen documenten rechtsgeldig verzegeld en meer dan 7 miljoen contracten digitaal ondertekend. Onze klanten zijn bijzonder tevreden over onze dienstverlening. Wij zijn trots op het feit dat onze technologische oplossing bijdraagt aan duurzame ontwikkelingsdoelen en helpt om mensen en organisaties te verenigen.

Transparante kostenstructuur

Over ons verdienmodel min

Bij ons betaalt u alleen voor de services die u daadwerkelijk afneemt. Dit doen wij aan de hand van het strippenkaartmodel, zodat u nooit voor onnodige kosten komt te staan.

Ruim 10 jaar
ervaring en expertise

Over ons ervaring min

Al ruim 10 jaar werken wij succesvol samen met tevreden bedrijven, organisaties en overheden wereldwijd. Onze services zijn geschikt voor alle markten en sectoren.

Hoogwaardige
API-connector

Over ons API1 min

Onze services zijn beschikbaar via een gebruiksvriendelijke webapp en een geavanceerde API-connector. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om uw eigen softwaresystemen te blijven gebruiken zonder enige beperkingen.

Duurzame bedrijfsvoering

Over ons Duurzaamheid min

Met onze business dragen wij bij aan de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan het creëren van een betere wereld voor mens en mileu.

Bent u overtuigd van AbSign als leverancier voor uw digitale vertrouwensdiensten?

Onze certificaten

AbSign heeft de hoogste certificering op het gebied van digitale handtekeningen en vertrouwensdiensten. Wij zijn bevoegd om gekwalificeerde en volledig wettelijk geldige certificaten af te geven. Bovendien hebben we strenge normen op het gebied van softwareontwikkeling en veilig werken. We tonen graag onze certificeringen en de jaarlijkse inspecties waaraan we onderworpen zijn, om te laten zien dat we toegewijd zijn aan veiligheid en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor digitale handtekeningen en vertrouwensdiensten, neem dan direct contact met ons op.

Hoe gaat u met onze oplossingen aan de slag?

AbSign heeft uitgebreide ervaring in het bedienen van zowel grote als kleinere klanten, zowel binnen als buiten de Europese Unie. We bieden betrouwbare oplossingen voor online KYC en digitaal ondertekenen van berichten, documenten en transacties via ons gebruiksvriendelijke webportaal.

Als u liever onze diensten integreert met uw huidige softwarepakketten, zoals Salesforce of SAP, die u al gebruikt in uw eigen workflow, dan is dat ook mogelijk. We integreren ook kosteloos met software-ecosystemen die volledig in eigen beheer zijn.

Stap 1
Contact

Over ons contact2 min

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en u kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren (vaak zelfs sneller) en kunnen dan geheel vrijblijvend een digitaal consult met u inplannen.

Stap 2
Consult

Over ons consult1 min

Tijdens dit gratis gesprek nemen we ruim de tijd om uw behoeften en randvoorwaarden te bespreken, kijken we naar de huidige workflow binnen uw organisatie en onderzoeken we samen de beste opties voor een soepele implementatie.

Stap 3
Implementatie

Over ons implementatie min

Onze ontwikkelaars werken samen met uw IT-afdeling om onze oplossingen veilig en zonder zorgen te integreren. Met meer dan 10 jaar ervaring in (complexe) integraties, zowel binnen als buiten de EU, kunt u vertrouwen op onze expertise.

Stap 4
Evaluatie

Over ons evaluatie min

Wij vinden goede nazorg belangrijk en investeren voortdurend in de kennis en vaardigheden van ons team. U kunt op elk moment bij ons terecht voor vragen. Wij bieden snel en deskundig hulp, zowel op technisch als op organisatorisch gebied.

Wilt u digitale handtekeningen integreren in uw organisatie?

In welke duurzame samenwerkingen investeren wij?

Door gebruik te maken van elektronische handtekeningprocessen draagt u bij aan het verminderen van papierverbruik. Dit betekent dat er minder papier wordt geproduceerd en dus minder bomen worden gekapt.

Bij AbSign willen we echter een nog grotere bijdrage leveren door een belangrijke stap voorwaarts te zetten. Bij elke transactie die plaatsvindt, doneren wij namens u een deel van de opbrengst aan een NGO. Zie hieronder onze samenwerkingen:

02somos semilla

In Mexico hebben we een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Pronatura México AC, ter gelegenheid van hun 40-jarig jubileum dit jaar. Dit is een indrukwekkende mijlpaal!

Gedurende 40 jaar heeft deze organisatie actief bijgedragen aan duurzaamheidsinitiatieven, en daarmee zowel het milieu als de mensen geholpen. We zijn Pronatura Mexico zeer dankbaar voor hun inzet en voor de mogelijkheid om zelf een actieve rol te spelen in het bevorderen van verandering.

logo wwf

We zijn een samenwerking aangegaan met WWF Spanje om hun werk op het gebied van bosherstel op het Iberisch Schiereiland te ondersteunen!

Als u wilt deelnemen aan dit programma, onder het motto “SAVE TIME, SAVE MONEY, SAVE A TREE”, neem dan gerust contact met ons op.

Copia de tandem logo cuadrado original fondo transparente

De Fundación Vida Silvestre Argentina is opgericht in 1977 als non-profit organisatie. Haar missie is het voorstellen en implementeren van oplossingen voor het behoud van de natuur, het bevorderen van duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen en verantwoord gedrag in een tijdperk van klimaatverandering. Sinds 1988 is het verbonden met en vertegenwoordigt het WWF in Argentinië, een van ’s werelds grootste onafhankelijke conservatieorganisaties die actief is in 100 landen.

Wilt u meer weten over onze duurzame samenwerkingen?

Aan welke SDG’s dragen wij bij?

Bij AbSign zijn we er trots op dat we werken in een sector die op veel manieren bijdraagt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). Wist u bijvoorbeeld dat elke digitale handtekening die we zetten, wordt gegenereerd in een datacentrum dat volledig draait op duurzame energie? Dit betekent dat de elektriciteit die nodig is om de IT-apparatuur van stroom te voorzien en de technische ruimtes te koelen, geen CO2-uitstoot veroorzaakt. Op deze manier helpen we ook onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verminderen.

SDG icon NL RGB 07 min

Wij dragen graag ons steentje bij aan een duurzamere toekomst. Zo maken wij gebruik van servers die volledig op hernieuwbare energie draaien en hebben wij ons wagenpark uitgerust met elektrische of hybride voertuigen, in plaats van traditionele brandstofauto’s. Ook willen wij werken op afstand stimuleren en onnodige verplaatsingen vermijden, om zo bij te dragen aan een duurzamere manier van werken.

SDG icon NL RGB 08 min

Bij ons staat transparantie en betrouwbaarheid van communicatie hoog in het vaandel. Dit voorkomt niet alleen fraude, maar ook toekomstige risico’s die de werkomgeving en veiligheid van onze werknemers in gevaar kunnen brengen. We vinden het belangrijk dat alle betrokkenen bij het gebruik van onze oplossingen kunnen rekenen op transparantie, legaliteit en rust. Bovendien genereren we dankzij ons beleid grote besparingen, die weer kunnen worden ingezet voor andere zaken.

SDG icon NL RGB 09 min

Onze software wordt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, onderhouden door ons technische team, dat altijd gebruik maakt van de nieuwste technologieën om de deelnemers te identificeren. We zorgen er bovendien voor dat alle technische verbeteringen aan ons platform automatisch worden overgedragen en geactiveerd voor onze gebruikers, zonder extra kosten voor hen. Zo kunnen zij altijd rekenen op de best mogelijke gebruikerservaring.

SDG icon NL RGB 11 min

We stimuleren we het gebruik van digitale tools die geen verplaatsingen of afdrukken vereisen. Hiermee dragen we bij aan de verbetering van duurzaamheid en luchtkwaliteit in de steden waar we actief zijn. Daarnaast hebben onze werknemers de mogelijkheid om thuis te werken, waardoor zij tijd besparen en de uitstoot van kooldioxide vermijden.

SDG icon NL RGB 12 min

We zorgen ervoor dat de verbruiksartikelen op kantoor, ook al hebben ze weinig toegevoegde waarde, geen gebruik maken van plastic. Bovendien maken we praktisch geen gebruik van onze printers.

SDG icon NL RGB 13 min

Met onze “Save Time, Save Money, Save a Tree” campagne willen we bijdragen aan de bescherming van de planeet. Zo verminderen we het kappen van bomen door het gebruik van onze tool en zorgen we voor meer herbebossing in gebieden die zijn getroffen door klimaatverandering, rampen of menselijk handelen. Op deze manier willen we teruggeven aan de planeet en ons steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst.

SDG icon NL RGB 15 min

Bij ons bedrijf hebben we overeenkomsten gesloten met NGO’s om herbebossing te bevorderen. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van Bestuivingstuinen, wat als doel heeft om de verloren evenwichten in ecosystemen als gevolg van menselijk handelen te herstellen.

SDG icon NL RGB 16 min

Bedrijven kunnen door het gebruik van gecertificeerde elektronische handtekeningen en communicatie zorgen voor een laag van wettigheid en transparantie. Dit kan helpen bij het voorkomen van toekomstige rechtszaken.

SDG icon NL RGB 17 min

Wij werken ten eerste werken samen met technologiebedrijven om het gebruik van digitale tools te verspreiden en zo digitale transformatie toegankelijk te maken voor een groot aantal bedrijven wereldwijd. Zo zijn we actief in 75 landen via onze eigen kantoren en allianties. Ten tweede werken we samen met duurzame bedrijven (peTandem Sostenible SA) en non-profitorganisaties (zoals Pronatura México AC) die de milieuacties uitvoeren die we ontwikkelen.

Stel uw vraag!

Vraag gerust. We adviseren u geheel vrijblijvend.

Op zoek naar betrouwbare partner voor al uw digitale vertrouwensdiensten? Zoals het digitaal onboarden van klanten en het tekenen van contracten? We adviseren u graag. Bel, mail of vul het formulier in.